Poveži se putem

Žepče

Mještani MZ Orahovica prikupili 3065 KM pomoći za stradalog mještanina Marka Martića

Objavljeno

-

Mještani MZ Orahovica u humanitarnoj akciji prikupili 3065 KM za liječenje mještanina Marka Martića koji je nedavno stradao u saobraćajnoj nesreći kod Žepča. Vijeće MZ Orahovica i obitelj Marka Martića se zahvaljuju svim mještanima i svim ostalim koji su sudjelovali u ovoj akciji.

– “Još jednom smo pokazali svoje zajedništvo i spremnost za pomoći kada god se ukaže potreba za tim” – poručili su iz Vijeća MZ Orahovica.

Podsjećamo, tri osobe povrijeđene su u saobraćajnoj nesreći koji se dogodila 09.02.2018. godine na magistralnom putu M-17 Zenica – Žepče. Kako je za portal Zepce.Ba potvrđeno iz operativnog centra MUP-a ZDK u nesreći su učestvovala tri vozila.

– U saobraćajoj nesreći, koja se desila u mjestu Gornja Golubinja, učestvovala su dva teretna i jedno putničko vozilo. U sudaru su povrijeđene tri osobe iz putničkog vozila – kazao nam je dežurni Operativnog centra.

Jedna osoba inicijala M.M. iz Orahovice kod Žepča usljed zadobijenih povreda bila je životno ugrožena, te su joj se zenički ljekari borili za život.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal