Poveži se putem

ZDK

MUP ZDK: U školi u Viništu otuđili mobilni telefon Samsung

Objavljeno

-

Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u pet slučajeva, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Zenica

Dana 02.03.2015. godine, na putu M-17, u mjestu Lašva, od strane četiri nepoznata lica izvršena je krađa mobitela i određene količine novca od lica M.H. iz Busovače. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

Kakanj

U toku noći 01/02.03.2015. godine, u mjestu Seoce, izvršena je krađa dva jagnjeta iz štale, vlasništvo B.A. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj.

Advertisement

Zavidovići

U toku noći 01/02.03.2015. godine, u mjestu Dubravica, izvršeno je krivično djelo teška krađa u kuću, vlasništvo G.N., iz koje je tom prilikom otuđena određena količina raznih kućanskih aparata. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići.

Žepče

Dana 02.03.2015. godine, dežurnoj službi Policijske stanice Žepče obratio se J.J. iz Žepča i prijavio da mu je dana 28.02.2015. godine, u holu osnovne škole u mjestu Vinište, otuđen mobilni telefon marke „Samsung Galaxy S3“. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Tešanj

Dana 02.03.2015. godine, na lokalnom putu u mjestu Ljetinić, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo marke „Opel-Calibra“, registarskih oznaka A83-K-365, kojim je upravljao Č.E., i biciklista, malodobni H.B., koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Tešanj.

Advertisement

Na području Kantona dogodilo se još sedam saobraćajnih nezgoda, kojom prilikom su dva lica zadobila lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal