Poveži se putem

Žepče

Načelnik uručio nagrade učenicima koji su ostvarili najbolje rezultate na sportskim natjecanjima

Objavljeno

-

Dana 23.06.2022. godine u sali Općinskog vijeća, općinski načelnik Mato Zovko je uručio novčane nagrade učenicima koji su osvojili medalje na sportskim natjecanjima županijske i federalne razine u kategoriji “Školski sport-ekipno”. Sastanku su također prisustvovali: Pomoćnik općinskog načelnika za opću upravu i društvene djelatnosti Ilija Barešić, te profesori, ravnatelji i pomoćnici u nastavno obrazovnom procesu.

Učenici iz osnovnih i srednjih škola čiji je osnivač Općina Žepče natjecali su se u disciplinama iz košarke, odbojke, nogometa i rukometa, te su u svim disciplinama osvojili medalje.

Na početku prijema prisutnima se obratio Ilija Barešić koji je pozdravio sve nazočne i iskazao svoju zahvalnost prvenstveno profesorima Tjelesne i zdravstvene kulture, članovima Udruge pedagoga tjelesne i zdravstvene kulture Žepče i stručnom osoblju koje je učenike pripremalo za natjecanja, ali i svim učenicima koji su sudjelovali na natjecanjima. Barešić je istaknuo da su Općinski načelnik, ali i vijećnici u OV Žepče kontinuirano podržavali razvoj kulture i sporta u Općini Žepče kroz povećavanje sredstava Proračuna namijenjenih za kulturu i sport.

Općinski načelnik je također pozdravio sve prisutne, te se prvenstveno zahvalio nastavnom osoblju i Udruzi pedagoga tjelesne i zdravstvene kulture Žepče, ali i učenicima koji su osvojili medalje na sportskim natjecanjima županijske i federalne razine. Načelnik je učenicima uputio zamolbu da potaknu što veći broj svojih prijatelja da se počnu aktivno baviti sportom, te da izgrađuju naviku svakodnevnog prakticiranja sporta.

Predsjednik Udruge pedagoga tjelesne i zdravstvene kulture Ivan Tadić je izrazio zahvalnost općinskom načelniku Mati Zovki na dosadašnjoj financijskoj i organizacijskoj potpori, te zamolio Načelnika za nastavak potpore.

Rezultati sa federalnih natjecanja

Advertisement

Košarka:

 1. mjesto OŠ Žepče – djevojčice
 2. mjesto OŠ Žepče – dječaci

Odbojka:

 1. mjesto SMŠ Žepče – djevojke

Rezultati sa županijskih natjecanja

Nogomet osnovne škole:

 1. mjesto OŠ Žepče – dječaci
 2. mjesto OŠ „Fra Grga Martić“ – djevojčice

Nogomet srednje škole:

 1. mjesto KŠC „Don Bosco“ – djevojke
 2. mjesto SMŠ Žepče – dječaci

Rukomet osnovne škole:

 1. mjesto OS Žepče – dječaci

Rukomet srednje škole:

 1. mjesto KŠC „Don Bosco“ – dječaci
  1. mjesto SMŠ Žepče – djevojke       

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal