Poveži se putem

Žepče

Od ponedjeljka počinje sezona grijanja

Objavljeno

-

Iz JP “Komunalno” Žepče obavještavaju da će dana 14.10. 2019. god. započet sa isporukom toplotne energije za svoje korisnike.

“Sanacija toplovodne mreže i rekonstrukcija gradske kotlovnice je završena na vrijeme. Potpisan je i ugovor sa dobavljačem uglja, tako da nema smetnji za normalan rad kompletnog sustava gradskog grijanja.

Aktivno grijanje na radnu temperaturu će se vršiti u vremenu od 6,00 do 22,00 sata, a u ostalom razdoblju će se raditi na “Toplom režimu”, odnosno sa nižom temperaturom.

Pozivamo naše korisnike da odzrače svoje radijatore, da provjere sve ventile i radijatore te da se odgovorno odnose prema potrošnji toplotne energije. Napominjemo da je naša obaveza održavanje instalacija toplovoda do ulaza u zgradu, a instalacije u samoj zgradi su u nadležnosti vlasnika zgrade.

Molimo sve naše korisnike koji nisu izmirili svoje obaveze za ranije sezone grijanja da to odmah učine, kako bismo mogli izvršiti naše obaveze prema dobavljaču uglja za prošlu godinu. Napominjemo da će oni koji svoje obaveze ne budu izvršavali na vrijeme biti utuženi.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal