Poveži se putem

Sport

Podržimo odlazak kajakašice Mije Matijević na “Olimpijske nade – Račice 2017.”

Objavljeno

-

Kajak-kanu klub “550” Žepče poslao nam je otvoreno pismo, zamolbu za pomoć za odlazak kajakašice Mie Matijević na Olimpijske nade -Račice  2017., čiji sadržaj u cijelosti prenosimo.

Naša kajakašica Mia Matijević, članica Kajak kanu kluba „550“ Žepče, kao  četverostruka Državna prvakinja BiH,  pozvana je i ove godine od strane Kajakaškog saveza BiH  kao najbolja mlada kajakašica u BiH, da predstavlja Bosnu i Hercegovinu na natjecanju Olimpijskih nada- Olimpijskim igrama za mlađe uzrasne kategorije, koje će se održati u Račicama –Češka Republika,  od 14-18.9.2017. godine.

Sudjelovanje na Olimpijskim nadama je najveći uspjeh i san svih mladih kajakaša, i svojevrsni preduvjet za odlazak na Olimpijske igre.

Pred našu uspješnu kajakašicu, kao i pred njen klub je, pored iscrpnih priprema za odlazak na ovo prestižno natjecanje, postavljen još jedan teški zadatak.

Obveze kluba su nabaviti adekvatnu opremu (kajak, vesla) te snijeti veći dio troškova smještaja, ishrane i odlaska, što orijentaciono iznosi oko 7.000,00 KM,  što daleko prevazilazi naše mogućnosti.

Stoga Vas molimo, da nam, u granicama Vaših mogućnosti pomognete   da zajednički pokušamo osigurati odlazak naše mlade kajakašice na ovo prestižno natjecanje.

Ukoliko smatrate, kako ovaj sportski rezultat zavrijeđuje Vašu pažnju i pomoć,  molimo Vas da nas o tome izvijestite na:

Advertisement

063-266-958 (Ivan Šupuković-predsjednik);
063-358-338 ( Mirko Matijević-tajnik);
ili pak putem e-maila kayakcanoe.zepce (at) gmail.com

Vaše dragovoljne sponzorske priloge možete uplatiti na žiro račun Kluba:

3383102255893318, kod UniCredit Bank – poslovnica Žepče sa naznakom „za olimpijske nade“

Vaše sponzorstvo ćemo naglasiti putem svih nama dostupnih medija.

Unaprijed zahvalni,
KKK “550” Žepče

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal