Poveži se putem

Žepče

Puštanjem u rad nove frekvencije 101,6 MHz Radio Žepče proslavio 11. rođendan

Objavljeno

-

Danas, 10. oktobra, na jedanaesti rođendan Radio Žepča koji egzistira u okviru JU Dom kulture Žepče, a u sklopu obilježavanja 14. Oktobra, Dana općine Žepče, pored trenutne 88,2 MHz, puštena je u rad nova frekvencija 101,6 MHz.

Uz brojne prijatelje i predstavnike izvršne i zakonodavne vlasti općine Žepče, simboličnom ceremonijom djelatnici Radija su obilježili rođendan, kao i početak rada na novoj frekvenciji sa dosta većim dometaom i dijapazonom pokrivenosti.

Tačno u 10,00 sati, općinski načelnik Mato Zovko službeno je pustio u rad novu frekvenciju 101,6 MHz, a u njegovoj pratnji, između ostalih, bili su i pomoćnici Brigita Lovrić, Ilija Barešić i Namik Maličbegović, kao i predsjedavajući OV Žepče Muhamed Jusufović.

Radio su danas posjetili i predstavnici RAŽ, kao i direktorica JU „Dom zdravlja“ Žepče dr. Ana Zlovečera Jukić, a pored načelnika, prve riječi na novoj frekvenciji slušateljima su, uz domaćina u studiju Dijanu Smajlović, uputili direktor JU „Dom kulture“ Žepče Miroslav Ilić i glavna i odgovorna urednica Radio Žepča Marjana Matijević.

Ovom prilikom ekipa portala Zepce.Ba, u povodu jedanaese godišnjice postojanja, upućuje najiskrenije čestitke uposlenicima i rukovodstvu žepačkog radija.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal