Poveži se putem

Sport

Slaven Barbarić – Najbolji igrač “Sveučilišnog prvenstva – ak. god. 2015./2016. u Osijeku”

Objavljeno

-

Polako, iz dana u dan, rukometna priča iz Žepča dobiva nove stranice i u svakoj od njih ulogu uzme neki novi “lik”. Ovoga puta, riječ je o Slavenu Barbariću koji je na sveučilišnom prvenstvu proglašen najboljim igračem.

Rodjen je 25.10.1996. godine, a rukomet je počeo trenirati od 2008. godine, zajedno sa starijim bratom Josipom, golmanom RK Žepče.

-“Slavena se sjećam onako malog, sitnog među puno dječaka. Izdvajao se samo po tom. Svi su tada imali ono nešto, a on, na onako velikom terenu, više je ličio na lutkicu. No, znao je kao i sad iskoristiti najmanji teren, onaj između “ušiju”. Igrač rijetko viđene inteligencije na scenu seniorskih nastupa dolazi sa 15 godina i polako uzima svoje minute na utakmicama. Nije mu dugo trebalo da postane nezamjenjiv na poziciji lijevog krila i ostane tri sezone.” – sa zadovoljstvom za naš portal komentariše jedan član Uprave RK Žepče.

Među najboljim je strijelcima kluba, a povjerenje mu je ukazao i selektor reprezentacije BiH, Jasmin Mrkonja.

-“I pored toga što je na studiju u Osijeku, igra utakmice za naš klub, jer bez njega jednostavno ne možemo. Našao se na meti nekoliko klubova iz Hrvatske i sada je na njemu da pokuša napraviti najbolje i, uz svoj studij, pokuša izgraditi veliku rukometnu karijeru. On zna, a sigurno i može to. Od nas iz kluba uvijek će imati svu podršku, a bitno je reći da je isto tako na svakoj od utakmica imao podršku cijele obitelji, što je posebni dio priče i primjer za svakog sportasa.  Nagrada najboljeg igrača na sveučilištu samo je, nadamo se, “jedna od” u Slavenovoj karijeri. Neka ona posluži kao primjer ostalim djecačima da redoviti dolasci na trening i rad mogu svakog od njih dovesti do mjesta gdje su najbolji. Slaven ju je itekako zaslužio.”– ističu u RK Žepče.

Advertisement

Na kraju, od cjelokupne Uprave RK Žepče sve čestitke za sve sto si postigao i zahvala za sve radosti koje si nam donio.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal