Poveži se putem

Sport

Sutra prva utrka “Žepče za 5”

Objavljeno

-

Žepačko ljeto 2019. se nastavlja u našem gradu i to s novim i zanimljivim sadržajima. Ove godine po prvi puta u sklopu Žepačkog ljeta imamo utrku „Žepče za 5“, u okviru koje svi natjecatelji trče stazu od 5 kilometara.

Utrka pod nazivom „Žepče za 5“ bit će upriličena u subotu, 22.06. od 10 sati ispred Doma kulture u Žepču. Prijave natjecatelja se vrše pola sata prije početka utrke.

Organizatori ovog događaja osigurali su i vrijedne novčane nagrade za prvo, drugo i treće mjesto, kao i majice i osvježenje za sve sudionike.

Ove sportsko rekreativne i zabavne aktivnosti okupit će sve uzrasne skupine, tako istoga dana od 10 sati 20 minuta bit će upriličena utrka za djecu pod nazivom “Mini petica”, utrka na 500 metara za djecu do 10 godina.

Iz ureda Općinskog načelnika potvrđeno je da će i načelnik Zovko također trčati na navedenoj utrci.

Advertisement

-„Nadamo se se velikom broju sudionika i želimo da ova utrka postane tradicionalan i obavezan dio Žepčakog ljeta. Želimo da ovaj događaj bude prilika za druženje i dobru zabavu i naravno usvajanje zdravih životnih navika. Vidimo se u subotu 22.lipnja od 10 sati na platou Doma kulture.“, poručili su organizatori.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal