Poveži se putem

Sport

U petak, subotu i nedjelju u Žepču, Maglaju i Zavidovićima “Rukomet u srcu”

Objavljeno

-

U petak, subotu i nedjelju Žepče, Zavidovići i Maglaj bit će domaćini jednog od najboljih omladinskih turnira za rukometaše “Rukomet u srcu”. Turnir će se igrati od 20. do 22. aprila u tri pomenuta grada.

Osim domaćina (Žepče, Krivaja i Maglaj) na turniru učestvuju Veszprem (Mađarska), Perper (Cetinje, Crna Gora), Borac (Banja Luka), Lokomotiva (Brčko), PPD Zagreb (Hrvatska), Petrinja (Hrvatska), Izviđač (Ljubuški), Crvena zvezda (Beograd, Srbija), Novi Beograd (Beograd, Srbija), Bosna (Visoko), Gračanica, Metković (Hrvatska), Kozara Mlijekoprodukt (Kozarska Dubica), Sloga (Doboj), Sloboda (Tuzla), te Škola rukometa Sedmerac iz Sarajeva.

Novost od ove godine je da će se turnir „proširiti“ i na Novi Šeher, malo mjesto između Žepča i Maglaja, uz magistralnu cestu M17. U Novom Šeheru je prošle godine izgrađena nova sportska dvorana, a ove godine organizatori turnira odlučili su ljubiteljima rukometa i mještanima ovog mjesta pokloniti nekoliko utakmica.

Vrijedi napomenuti da će ovom turniru prisutvovati i selektor muške A reprezentacije BiH Bilal Šuman.

Svi susreti turnira „Rukomet u srcu“ bit će direktno emitovani putem video linka, tako da će svi oni koji budu spriječeni posjetiti neku od ove tri dvorane, imati mogućnost pratiti susrete.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal