Poveži se putem

Zavidovići

U Žepču i Zavidovićima nastavljen trend krađa

Objavljeno

-

Dana 21.02.2023.godine, dežurna služba Policijske stanice Zavidovići je obaviještena da je u mjestu Lupoglav, izvršena teška krađa u kuću vlasništvo K.I. iz Žepča. Tom prilikom je otuđen jedan TV aparat. Izvršen uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Žepče, uz upoznavanje dežurnog kantonalnog tužioca.

Dana 21.02.2023.godine, dežurna služba Policijske stanice Zavidovići je obaviještena da je u ulici IDČ “Asim Čamdžić”, izvršena teška krađa u kuću, vlasništvo P.B. iz Zavidovića. Tom prilikom je otuđen TV aparat. Izvršen uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići, uz upoznavanje dežurnog kantonalnog tužioca.

Dana 21.02.2023.godine, dežurna služba Policijske stanice Zavidovići je obaviještena da je u ulici Roncadelle, u periodu od 18.02. do 21.02.2023.godine, izvršena teška krađa u kuću u izgradnji, vlasništvo Kulturnog centra “Arifije”. Ovom prilikom je otuđena određena količina ugrađene opreme za grijanje. Izvršen uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići, uz upoznavanje dežurnog kantonalnog tužioca.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal