Poveži se putem

Žepče

Učenici generacije u SMŠ Žepče su Lemana Spahić i Mateo Čančar – Ilić

Objavljeno

-

U školskoj 2014/2015 godini u Srednjoj mješovitoj školi Žepče po BNPiP u završne razrede upisano 177 učenika, od toga u: Gimnaziju -32 učenika,Tehničar drumskog prometa-26,Građevinski tehničar-31,Ekonomski tehničar-26, Zavarivači-25, Frizeri/vlasuljari-18 I Vozači motornih vozila 19 učenika.

Iz SMŠ Žepče pohvaljuju učenike koji su kroz četverogodišnje školovanje ostvarili odličan uspjeh i primjerno vladanje a to su:

Po BNPiP: Lemana Spahić, Amna Karamehmedović, Nejla Husejnagić, Faris Hodžić, Sumeja Tutnjić, Nedim Mujkić, Samira Alić, Kerim Tuka, Melisa Karahodžić, Sumeja Halilović, Emina Kovačević I Sabit Sinanović.
U školskoj 2014/2015.godini učenik generacije po BNPiP je Lemana Spahić kojoj iskreno čestitamo na uspjehu i izvanrednoj promociji škole na svakom natjecanju I projektu u kojima je sudjelovala.

Po HNPiP:
Matej Jukić, Marko Kresić, Danijel Zvijerac, Tihana Jukić, Kristina Udovičić, Mateo Čančar –  Ilić, Martina Pranjić, Magdalena Mihaljević i Marija Lučić.

Učenik generacije po HNPiP je Mateo Čančaro – Ilić, koji je pored predviđenih poklona dobio i 100 KM koje je osigurala HVIDR-a Žepče.

Direktor SMŠ Žepče Zijah Malićbegović čestitao je svim učenicima na uspjehu koji su ostvarili i zaželio im još bolji uspjeh u nastavku školovanja i života.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2022 Zepce.ba portal