Poveži se putem

Zavidovići

Video: Četvorica muškaraca pretukli mladića u Zavidovićima

Objavljeno

-

Fizički obračuni postali su svakodnevnica u Bosni i Hercegovini. Jedan takav nemili događaj masovne tuče desio se u subotu (12.11.2022) Zavidovićima u ulici Sarajevska b.b ispred lokalne diskoteke.

Kao što možemo vidjeti na video klipu kojeg su nam poslali čitatelji našeg portala, obračun se desio na cesti uz brojne svjedoke nemilo događaja.

Četiri “hrabra” muškarca nemilosrdno tuku mladića na cesti. Uz brojne jauke, svjedoci su i snimili video klip fizičkog obračuna. Brza reakcija policijskih službenika MUP-a PS Zavidovići prekinula je obračun.

Kako saznajemo pretučen je mladić (identitet poznat redakciji portala) iz Zavidovića koji je, zadobio je teške tjelesne povrede.

“Pretukli su momka ispred diskoteke “Se7en”. Gledao sam sve svojim očima, i zaista ne mogu da vjeruješ šta se događa u našem gradu. Subotnji izlazak pretvorio se u tragediju. Sreća pa su u blizini bili policijski službenici. Ne smijem ni zamisliti šta bi bilo da nisu.

Mladić je teško povrijeđen. Slomljena su mu rebra. Zašto se sve to desilo ne znam, ali sigurno ovo nije lijepo vidjeti a ni čuti kako djevojke vrište u noći po cesti. Katastrofa” – izjavili su čitatelji portala Crna-Hronika.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal