Poveži se putem

Region

Više mrtvih u krvavom obračunu, policija blokirala selo

Objavljeno

-

Danas oko 14 sati dogodila se pucnjava u mjestu Belavići nedaleko od Duge Rese. Pucnjevi su se čuli u dvorištu jedne obiteljske kuće, a Radio Mrežnica doznaje od jednog mještanina da su se najprije čula dva pucnja, pa kratka pauza, pa potom još dva pucnja.

Opasnost je otklonjena malo prije 15 sati, a u kući su pronađena dva mrtva tijela. Prema prvim informacijama, treća je osoba bila teško ranjena, a radi se  o napadaču koji je ubio dvije osobe pa presudio sam sebi. Unatoč liječničkoj pomoći, nije preživio, javila je karlovačka Policijska uprava.

Policija je odmah po dojavi o pucnjavi blokirala selo, a stigla je i ekipa za očevid.Lokalni karlovački mediji izvijestili su da je riječ o ubojstvu dvojice braće te da je treći brat počinio samoubojstvo, no to nije točno – tragedija nema veze s obiteljskim odnosima.

Zasad je poznato da je automehaničar Marinko F. u vlastitoj kući ustrijelio Zdravka K., umirovljenog policajca i poduzetnika te Tomu L., vlasnika pizzerije na karlovačkom području. Nakon toga je ubio sebe…

(Agencije)

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal