Poveži se putem

Sport

Zagrebaši igraju protiv Žepča za obnovu svetišta sv. Leopolda Mandića u Maglaju!

Objavljeno

-

Rukometaši Croatia osiguranje Zagreba u srijedu, 11. juna odigrati će prijateljsko – humanitarnu utakmicu protiv rukometnog kluba Žepče. Susret je na rasporedu u 19.00 sati u Katoličkom školskom centru u Žepču, a sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je obnovi svetišta sv. Leopolda Mandića u Maglaju.

Utakmica će se odigrati između rukometnih klubova Croatia osiguranje Zagreb i Žepče, a pokretač ove ideje je Vedran Šupuković, predsjednik povjerenstva za marketing i član Upravnog odbora CO Zagreba.
Rukometni klub Zagreb je nekoliko puta do sada radio humanitarne projekte poput ”Veliko srce malom srcu” za djecu sa srčanim oboljenjima, te humanitarne akcije za odrasle s posebnim potrebama. Iskreno se nadam da će se sredstva potrebna da se sanira crkva prikupiti. Očekujem da će dvorana biti puna. Ipak, jedna ovakva utakmica u lokalnoj zajednici poput Žepča pravi je blagdan kada dolaze rukometaši Zagreba – kazao je Vedran Šupuković, predsjednik povjerenstva za marketing i član Upravnog odbora Croatia osiguranje Zagreba.

Svetište sv. Leopolda Bogdana Mandića je jedno od pet svetišta Vrhbosanske nadbiskupije koje svake godine privlači veliki broj vjernika iz mnogih župa. U poplavama je svetište potpuno uništeno. U crkvi je, nakon što se voda povukla, ostao još samo mulj.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal