Poveži se putem

Porodica i zdravlje

Žepački brend: Prirodni i ljekoviti proizvodi Žepčanke Gordane Antolović

Objavljeno

-

Moderno doba i komercijalna industrija sve više izvlače novac mladim ljudima, djevojkama, ženama, pa i muškarcima, na proizvode za ljepotu. Iz dana u dan na tržištu se pojavljuju novi brendovi i nove „čudotvorne kreme“ protiv starenja, protiv problematične  kože i čega sve ne, a jedini cilj jeste profit.

Nebrojeno puta dosad, istraživanja su pokazala da pripravci poznatih skupih brendova nemaju onakav učinak kakvim se predstavlja, u poređenju sa jeftinijim varijantama. Nije potrebno dugo razmišljati da bi se shvatilo da ti pripravci nerijetko sadrže supstance i dodatke štetne po zdravlje čovjeka.

Priroda uglavnom ima rješenje za sve naše tegobe. Zašto ne uzeti ono najbolje iz prirode?

Žepče se može pohvaliti kvalitetnom i raznolikom vegetacijom, pa jednako tako i biljkama blagotvornim po naš organizam. Gordana Antolović je prepoznala važnost tih biljaka, te se posvetila proučavanju istih i na najbolji način iskorištava potencijale prirode koja nas okružuje.

Gordana se bavi proizvodnjom pripravaka za kožu, kosu, tijelo i općenito unutrašnje stanje organizma, na potpuno prirodan i zdrav način. U asortimanu koji nudi, može se pronaći za svakog po nešto:

Advertisement

Proizvodi od ljekovitih biljaka i eteričnih ulja, 100 % prirodno:
–    Ulja za masažu tijela, kao i oralnu konzumaciju ( klinčić-cimet, lavanda, bršljan, neven, bosiljak, ružmarin, kantarion)
–    Masne kreme (melemi) – neven, kokos, lavanda, trava iva, ružmarin
–    Hidratantne kreme – smilje, kokos
–    Piling za lice i tijelo – vanilija
–    Tonik za hidrataciju kože lica – lovorov list sa čajevcem
–    Tinkture – kaduljin ocat, trava iva, karmelićanska vodica za smirenje cijelog organizma, glavobolje, imunitet
–    Sredstvo protiv komaraca

U kvalitet Gordaninih proizvoda uvjerili su se svi oni koji su ih isprobali, a najveće priznanje njenom radu ogleda se u tome da je jedna klinika uzela njene proizvode za svakodnevnu upotrebu.

Zašto davati velike svote novca na skupe kreme i preparate, kada imamo na dohvat ruke nešto potpuno prirodno, provjereno i kvalitetno, po cijenama prihvatljivim našem standardu i našim novčanicima? U kvalitet proizvoda možete se uvjeriti i sami, pozivom na dole navedeni broj telefona, a na taj način pomažemo i naše domaće male proizvođače, koji svojim marljivim radom koriste sve najbolje iz prirode, te tako doprinose poboljšanju stanja cjelokupnog organizma.

Otkrijte svoj novi omiljeni proizvod, hidratantne kreme protiv bora ili pak ulje za masažu, tinkture za poboljšanje imuniteta ili tonike koji će vašoj koži vratiti svježinu i sjaj. Odaberite savršena pakovanja za predstojeće blagdane i obradujte vama drage osobe nečim potpuno prirodnim i kvalitetnim.

Gordana Antolović
063/486-834

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal