Poveži se putem

BiH

Žepčanka Sonja Zekić među najboljim ambasadorima BiH

Objavljeno

-

Prema pisanju Sarajevo Times-a, poznato je da su neki slavni i poznati lideri najbolji promotori za svaku zemlju, obično poznatiji i cjenjeniji od strane šire javnosti nego, na primjer, ambasadori. Oni su uključeni u različitim sferama života, kao što je sport, politika, biznis i muzika.

Njihovi twitter profili imaju milione sljedbenika i njihove Facebook stranice imaju na hiljade posjetioca. BiH nije iznimka od takvog pravila, a zemlja je već dosegla određenu slavu nakon kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014, i poslala izuzetnu poruku svijetu. No, u ovoj priči nećemo usredotočiti na Edina Džeku i saigrače koji su primili puno pažnje. Govorićemo o manje poznatim, ali jednako talentovanim ljudima iz Bosne i Hercegovine koji su uključeni u različitim sferama života i služe kao veliki “ambasadori” BiH. Od menadžera, inovatora, političara do naučnika i modnih modela. Oni su budućnost ove zemlje.

Pored Amre Silajdžić, Sarah Čerkez, među najistaknutijim ambasadorima naše zemlje je i naša sugrađanka, Žepčanka, Sonja Zekić.

Pročitajte kompletan tekst Sarajevo Timesa na adresi www.sarajevotimes.com/best-bh-ambassadors-in-2013/

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal