Poveži se putem

Sport

8. Malonogometni turnir mjesnih zajednica općine Žepče od 18.07. do 12.08.2018. godine

Objavljeno

-

Sinoć je u sali OV Žepče održan prvi sastanak Sportskog saveza općine Žepče sa predstavnicima mjesnih zajednica, a u povodu održavanja 8. Malonogometnog turnira mjesnih zajednica općine Žepče. Sastanku se odazvao veliki broj predstavnika mjesnih zajednica, a razgovaralo se i dogovaralo o organizaciji ovogodišnjeg turnira.

Pravilnik turnira je zadržan iz proteklih godina, a predsjednik SSOŽ-a Vlado Lučić prisutne je podsjetio na osnovna pravila.

Na sastanku su izabrani novi članovi komisije koja će pratiti regularnost rezultata i razmatrati eventualne pritužbe.

Ono najvažnije našim čitateljima je to da je određen termin i vremenski period održavanja turnira.
Ove godine, zbog održavanja Svjetskog mogometnog prvenstva, turnir je malo pomjeren, a svečano otvorenje je planirano za srijedu 18.07.2018. u 19.00 sati.

Igrat će se dnevno po četiri utakmice po ustaljenim terminima i to u dane srijeda, četvrtak, petak i nedjelja, a ponedjeljak i utorak će ostati kao rezerva u slučaju kiše i nepredviđenih situacija.
Subota ostaje slobodan dan.

Dogovoren je i termin izvlačenja grupa koje će se održati u ponedjeljak 16.07.2018. godine u 18.00 sati do kada su mjesne zajednice obavezne predati prijave ekipa.

Advertisement

Ovogodisnji Malonogometni turnir mjesnih zajednica općine Žepče, ukoliko bude sve po planu, završit će se finalnim utakmicama 12.08.2018. godine.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal