Poveži se putem

Žepče

Potpisani ugovori o saniranju lokalnih puteva u Brezovom Polju i Viništu

Objavljeno

-

U srijedu, 16.10.2024. godine potpisani su ugovori o sufinanciranju projekata između Ministarstva rada, socijalne politike i izbjeglica ZDK i Općine Žepče. Ugovore su potpisali resorni ministar Antonio Šimunović i općinski načelnik Mato Zovko.

Prema potpisanom prvom ugovoru Ministarstvo rada, socijalne politike i izbjeglica Zeničko-dobojskog kantona će saniranje lokalnog puta u MZ Brezovo Polje financirati u iznosu od 56.802,35 KM.

Vrijednost projekta rekonstrukcije lokalnog puta u MZ Vinište iznosi 52.569,76 KM, gdje se prema drugom potpisanom ugovoru Ministarstvo obvezalo financirati 50% vrijednosti projekta, a Općina Žepče preostalih 50% vrijednosti projekta.

Sredstva su odobrena na temelju zahtjeva Općine Žepče,  te se općinski načelnik zahvaljuje Vladi i ministru na odobrenim novčanim sredstvima.

Ovi projekti nastavak su napora za poboljšanje lokalne infrastrukture i kvalitete života građana u ruralnim sredinama. Općina Žepče nastavit će raditi na poboljšanju infrastrukture u svim dijelovima općine.

Očekuje se da će radovi na sanaciji puteva započeti u narednim mjesecima, nakon izbora izvođača radova.

Općine Žepče

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal