Poveži se putem

Sport

8. Malonogometni turnir mjesnih zajednica općine Žepče od 18.07. do 12.08.2018. godine

Objavljeno

-

Sinoć je u sali OV Žepče održan prvi sastanak Sportskog saveza općine Žepče sa predstavnicima mjesnih zajednica, a u povodu održavanja 8. Malonogometnog turnira mjesnih zajednica općine Žepče. Sastanku se odazvao veliki broj predstavnika mjesnih zajednica, a razgovaralo se i dogovaralo o organizaciji ovogodišnjeg turnira.

Pravilnik turnira je zadržan iz proteklih godina, a predsjednik SSOŽ-a Vlado Lučić prisutne je podsjetio na osnovna pravila.

Na sastanku su izabrani novi članovi komisije koja će pratiti regularnost rezultata i razmatrati eventualne pritužbe.

Ono najvažnije našim čitateljima je to da je određen termin i vremenski period održavanja turnira.
Ove godine, zbog održavanja Svjetskog mogometnog prvenstva, turnir je malo pomjeren, a svečano otvorenje je planirano za srijedu 18.07.2018. u 19.00 sati.

Igrat će se dnevno po četiri utakmice po ustaljenim terminima i to u dane srijeda, četvrtak, petak i nedjelja, a ponedjeljak i utorak će ostati kao rezerva u slučaju kiše i nepredviđenih situacija.
Subota ostaje slobodan dan.

Advertisement

Dogovoren je i termin izvlačenja grupa koje će se održati u ponedjeljak 16.07.2018. godine u 18.00 sati do kada su mjesne zajednice obavezne predati prijave ekipa.

Ovogodisnji Malonogometni turnir mjesnih zajednica općine Žepče, ukoliko bude sve po planu, završit će se finalnim utakmicama 12.08.2018. godine.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal