Poveži se putem

Sport

“Atomci” danas kreću put Chamonixa – Žepčak Igor Šišić u “Ekspediciji Mont Blanc 2016”

Objavljeno

-

Članovi Sportsko naučno istraživačkog kluba „Atom“ iz Zavidovića danas u 16 sati kreću put Chamonixa s ciljem da stanu na vrh Mont Blanca, najvišeg vrha zapadne Europe. Među njima je i naš Žepčak, Igor Šišić.

Ekspediciju čini osam članova Sportsko naučno istraživačkog kluba „Atom“ iz Zavidovića.  Atomci koji će se uspeti na La Dame blanche („bijela dama“) su Zdenko Veljačić, koji je vođa puta, Balić Emir, Adnan Silajdžić, Besim Gurda, Igor Šišić, Jasmin Bečić, Esad Softić i Dino Kovačević.
Ekspediciji će se pridružiti i Mehmed Prelić i Samra Džafić iz kluba “Eko Viking” iz Visokog.

Ekspedicija počinje dan ranije nego sto je bilo prethodno planirano zbog najavljenog nevremena.

-“Od prijatelja, koji su prošli tjedan išli na istu ekspediciju, dobio sam informaciju da je vrijeme bilo jako loše, pa su mnogi odustali od uspona. Prema prognozama, polovinom sljedećeg tjedna se očekuje slično vrijeme, samim tim će uspon biti otežan jer nećemo imati nijedan dan pauze. Odmah po dolasku u Chamonix krećemo na aklimatizaciju. Drugi dan ekspedicije je predviđen za polazak na uspon. Nadam se da će nas vrijeme poslužiti i da će cijela ekipa stati na vrh, jer … zaslužili smo to!” – rekao je za portal Zepce.Ba član ekspedicije, Igor Šišić.

Cijela ekipa i Uprava kluba „Atom“ se zahvaljuju svim sponzorima i donatorima koji su pomogli ovu ekspediciju na bilo koji način.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal