Poveži se putem

Tehnologija

Da li su i Žepčaci ludi za ovom igrom? – Evo kako preuzeti i pokrenuti Pokémon Go

Objavljeno

-

Ponekad se iznenadimo kakve stvari postaju viralni hitovi ali ubijeđeni smo da će igrica koja hara internetom zaludjeti i Vas! Riječ je o neponovljivoj i nenadmašnoj Pokémon Go aplikaciji proširene stvarnosti u kojoj preko svoga …

U aplikaciji koja je prvobitno zamišljena kao prvoaprilska šala na naslovnici Googlea u 2014. godini, igrači pomoću kamere i GPS-a pronalaze, hvataju i bore se s Pokemonima koji oživljavaju preko njihovih pametnih uređaja.

Za sve to je neophodno da hodaju do određenih lokacija pa se sada igranje igrica seli na gradske ulice.

Neformalna grupa građana iz Žepča putem facebook event-a poziva na druženje, igru i zabavu za mlađe i starije, i to danas ispred Doma kulture Žepče u perodu od 21,00 do 01,00 sati.

Kako skinuti Pokemon Go za Android

Advertisement

Korak 1.

Na sigurnosnim postavkama svog mobitela omogućite skidanje aplikacija sa stranica koje nisu službena Google play trgovina. Idite na postavke (settings), otvorite sigurnost (security i u meniju omogućite nepoznate izvore (unknown sources).

Korak 2.

Skinite Pokemon Go APK datoteku.

Korak 3.

Kada je skidanje gotovo, kliknite na aplikaciju i pritisnite instaliraj.

OPREZ!!!

Advertisement

Skidanje neslužbene Pokemon Go APK datoteke je rizično. Prijavljeni su mnogi slučajevi APK datoteka zaraženih Remote Access Tool virusima, koji napadačima omogućuju kontrolu vašeg telefona. Obavezno provjerite koja dopuštenja aplikacija koju ste skinuli ima.

Kako skinuti Pokemon Go na iPhoneu

Korak 1.

Odjavite se sa svog Apple ID-a. Otvorite postavke, zatim iTunes and Appstore. Kliknite na Apple ID i odjavite se.

Korak 2.

Otvorite Apple ID stranicu i napravite novi ID. Bitno je da to radite preko stranice, a ne  direktno preko Apple uređaja jer će vas inače tražiti broj kreditne kartice.

Korak 3.

Advertisement

Pri kreiranju novog Apple ID-a, unesite ime i adresu iz neke zemlje u kojoj je aplikacija dostupna ( SAD, Australija, Novi Zeland).

Korak 4.

Ulogirajte se u svoj novi Apple ID s općim postavkama, otvorite AppStore i preuzmite aplikaciju.

(facebook)

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal