Poveži se putem

Žepče

Bonitetna kompanija LRC dodijelila priznanje Općini Žepče

Objavljeno

-

Osmog jula 2022. godine, Bonitetna kompanija LRC je dodijelila posebno priznanje – Krunu razvoja gospodarstva – Općini Žepče i općinskom načelniku Mati Zovki.

LRC je razvio inovativnu platformu „Gradovi, općine biznis“ kako bi najbolji gospodarski primjeri lokalnih zajednica bili istaknuti. Ovim projektom nastoji se dati odgovor na pitanje zašto su neki od gradova/općina više a neki manje uspješni. Projekt je baziran na analitičkim podatcima LRC-a pomoću kojih se pravi presjek BiH gospodarstva.

Općina Žepče, jedna je od onih koje su zadovoljile kriterije prema kojima se dodjeljuje ova analitička potvrda. Ista je pokazatelj da je Općina Žepče prepoznata kao sredina koja je konstantno u proteklom periodu bilježila pozitivne pomake, te da je dala veliki doprinos lokalnom gospodarstvu, ali i gospodarstvu države.

Ovo prestižno priznanje daje stimulaciju za institucionalnu podršku i sinkroniziran rad gradova/općina, inspirira i privlači strane investitore i što je najvažnije, motivira na akciju usmjerenu prema razvoju.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal