Poveži se putem

Žepče

Certifikat OPZ Agrofarmu za promociju domaćeg gospodarskog sektora

Objavljeno

-

U Mostaru, hotel „Mepas“, na svečanoj prezentaciji , OPZ „Agrofarm“ dodijeljen je  certifikat za učešće u projektu „Moj proizvod“. Nositelji ovog projekata koji ima za cilj upoznavanje šire javnosti sa poduzećima koja svojim radom i djelovanjem zauzimaju istaknuto mjesto u stvaranju sigurnog i stabilnog privrednog okruženja, te uz svoj ogromni rad i zalaganje pridonose napretku u Bosni i Hercegovini su Dnevni list i Vanjskotrgovinska komora BiH (VTK BiH).

Kroz ovaj projekat svakog četrvtka u Dnevnom listu je prestavljenjeno oko 40-tak uspješnih kompanije kako bi se promovirale i jačale bh kompanije, te stvorilo pozitivno mišljenje građana o privredi naše zemlje. Svoje mjesto u ovom projektu svojim dugogodišnjim radom i upsješnim poslovanjem zaslužila je i OPZ „Agrofarm“ Žepče, kao svijetli primjer poslovanja u sektoru ljekovitog i aromatičnog bilja.

Na promociji projekta prisustvovali su predstavnici bh. institucija, izaslanstvo VTK-e BiH, predstavnik Predstavništva njemačke vanjskotrgovinske komore u BiH, predstavnici gospodarskih komora, udruženja, kao i predstavnici kompanija koje su predstavljene kroz rubriku “Moj proizvod” u Dnevnome listu.

Na kraju ove svečane prezentacije dodijeljeni su certifikati svim kompanijama koje su učesvtovale u ovom projektu.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal