Poveži se putem

Sponzorirani članci

FIS i Ambyenta na sajmu Adriatic Gastro Show

Objavljeno

-

Međunarodni festival gastronomije i turizma Adriatic Gastro Show održao se u Spaladium Areni u Splitu od 6.2. – 9.2.2019. Adriatic Gastro Show je najveći i najkvalitetniji HORECA festival u regiji koji ugošćuje poznata i priznata imena iz područja gastronomije, vinarstva, turizma, ugostiteljstva i opremanja prostora.

Ove godine na sajmu je sudjelovalo 155 izlagača iz regije, a posjetiteljima su se predstavili svojim proizvodima, ponudili nova rješenja i ideje za turizam, gastronomiju, opremanje apartmana i drugog.

Kompanija FIS je na festivalu predstavila svoj brend Ambyenta. Ambyenta, tvornica namještaja je u pogonu od 2005. godine i bavi se proizvodnjom namještaja od punog drveta i pločastih materijala.

Na Adriatic Gastro Show festivalu postavkom stana od 64 m2 Ambyenta je ponudila idealno rješenje za opremanje apartmana.

Svojom jednostavnošću, dobrom kvalitetom i pristupačnim cijenama Ambyenta je svoje proizvode približila posjetiteljima te potakla zainteresiranost za opremanje apartmana i hotela Ambyenta proizvodima.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal