Poveži se putem

Žepče

Foto: Čović posjetio općinu Žepče

Objavljeno

-

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda BiH Dragan Čović posjetio je općinu Žepče. Čovića su u Žepču dočekali načelnik općine Žepče Mato Zovko, predsjedatelj Općinskog vijeća Muhamed Jusufović i zastupnik u Parlamentu FBiH Josip Martić, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Načelnik Zovko je informirao Čovića o poplavama koje su u proteklom razdoblju pogodile općinu Žepče, o razmjerima te prirodne katastrofe i o planovima za oporavak.

“Došao sam se direktno upoznati sa situacijom kako bi mi ispred Parlamenta još jednom mogli sagledati neke mogućnosti pomoći da olakšamo lokalnoj vlasti”, rekao je na sastanku Čović.

Na ulasku u ured načelnika predsjednik HDZ-a BiH razgovarao je s nezadovoljnim mještanima Željeznog Polja, koji su postavili šatorsko naselje na ulazu u zgradu općine Žepče.

Nakon razgovora u uredu načelnika, Čović je posjetio mjesta Papratnicu i Donju Golubinju koja su izravno pogođena zadnjim poplavama, te se na licu mjesta u razgovoru s mještanima upoznao s posljedicama ove prirodne katastrofe koja je pogodila općinu Žepče, stoji u priopćenju.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal