Poveži se putem

Žepče

Foto i video: Član Predsjedništva BiH Dragan Čović posjetio Žepče

Objavljeno

-

Nakon zvanične dodjele certifikata Centralne izborne komisije BiH novoizabranim načelnicima općina, u posjetu načelniku Općine Žepče Mati Zovki danas, u srijedu 09.11.2016. godine, došao je član Predsjedništva BiH, Dragan Čović.

U polustanoj posjeti Žepču, Čović je sa Zovkom razgovarao o izbornim rezultatima i novom sastavu Općinskog vijeća, te mu čestitao na ubjedljivoj pobjedi. Fokus razgovora je bilo trenutno stanje u Žepču, kao i planovi za naredni period, stavljajući naglasak na izgradnju nove zgrade Osnovne škole Žepče, kao i nove zgrade Općine Žepče u okviru novog Regulacionog plana općine Žepče.

Član Predsjedništva BiH Dragan Čović, nakon što je prokomentarisao izborne rezultate, obećao je nečelniku Zovki i općini Žepče još veću i jaču podršku i kao predjsednik Stranke, a i sa nivoa funkcije koju trenutno obnaša.

Advertisement

Sastanku je, u svojstvu domaćina, osim načelnika Zovke, prisustvovao i Ivo Tadić, delegat u Domu naroda Parlamenta FBiH.

U nastavku možete pogledati fotogaleriju, kao i kratki video-prilog sa izjavama načelnika Zovke i člana Predsjedništva BiH, Dragana Čovića.
https://www.youtube.com/embed/QA5OmBJ_nMs

Copyright © 2002 - 2022 Zepce.ba portal