Poveži se putem

Sport

Foto i video: Zvanično otvoren turnir mjesnih zajednica

Objavljeno

-

U Žepču je danas, u četvrtak 17.07.2014. godine u 18,30 sati na sportskom poligonu OŠ “Žepče” zvanično otvoren “Malonogometni turnir mjesnih zajednica općine Žepče”. Prisutnim se, ispred domaćina turnira, na samom početku obratio Darko Andrijević, predsjednik Sportskog saveza općine Žepče, koji je u par riječi predstavio ovogodišnji turnir, pokrovitelje i ekipe, te pozdravio sve prisutne i pozvao ih na fer i sportsko ponašanje, igranje i navijanje.

U ime Općine Žepče prisutnim se obratio predsjedavajući OV Muhamed Jusufović koji je također pozdravio prisutne u ime Općine Žepče, načelnika Zovke, kao i u svoje ime. Jusufović se ovom prilikom malo osvrnuo i na vremenske nepogode koje su pogodile našu općinu, koje su kako on kaže ujedinile naše građane.

Riječima “Neka pobijedi najbolji i najspretniji”, te u šali da ne bi imao ništa protiv da se ponovi prošlogodišnji turnir, predsjedavajući Jusufović je zvanično proglasio otvorenim 4. Malonogometni turnir mjesnih zajednica općine Žepče

.
Oficijelni voditelj programa Miroslav Ilić je pozvao i predstavio sve ekipe, kao i upoznao sve prisutne sa ovogodišnjim sponzorima i pokroviteljima turnira i ekipa.

Nešto malo iza 19 sati otpočela je i prva utakmica turnira na kojoj su zaigrali i probili led igrači ekipa mjesnih zajednica Globarica i Vinište.

Druga utakmica igra se u 19,45 sati između ekipa MZ Tatarbudžak i MZ Čusto Brdo, a poslije nje u 20,30 sati utakmica između MZ Papratnica i MZ Vitlaci. Posljednja utakmica ovog prvog turnirskog dana se igra u 21,45 sati i to između ekipa MZ Brezovo Polje i MZ Opšenik.

Advertisement

Zepce.Ba je i ove godine jedan od najuvaženijih medijskih pokrovitelja ovog događaja.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU NA NAŠEM FB PROFILU

Copyright © 2002 - 2022 Zepce.ba portal