Poveži se putem

Sport

Foto: Održane 6. Sportske igre u Galovcu

Objavljeno

-

U nedjelju su održane VI Sportske igre u Galovcu. Ni cjelodnevna kiša nije spriječila najveće ljubitelje prirode, sportske rekreacije i tradicionalnih sportova da posjete SRC „Oaza mira“ u Galovcu.

Malonogometnu titulu za 2023. su odnijeli igrači „PSG“, drugo mjesto je zauzela ekipa „PAOK“, atreće mjesto je bila ekipa „Junajted“.

Ovogodišnji šampion u boćanju je postala ekipa „Pleme“ u kojoj su igrali Ivo Ivešić-Britanac (Galovac, Maglaj) i Nikica Ivešić-Tečo (Grabovica, Žepče). Drugo mjesto je pripalo Josipu Andriću (Ozimica, Žepče) i Iliji Vrbičiću (Čusto Brdo, Žepče) dok su treći bili Josip Radić (Ljubatovići, Žepče) i Ivica Grlić-Kika (Galovac, Maglaj).


Ništa manje nisu bila interesantna ni natjecanja u tradicionalnim sportovima kako za odrasle tako i za mlade. Uz ranije poznatog šampiona, Dragana Šainovića-Mambu, ove godine se proslavio mali Luka Pervan te brojni drugi natjecatelji.

Na kraju, sve je začinila lijepa pjesma i veselo druženje različitih generacija i nacija. Zahvaljujući sponzorima za pobjednike su osigurane medalje i pehari, a nakon završetka natjecanja i zajedničko druženje. Organozatori se nadaju da će bar iduća godina biti bez kiše.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal