Poveži se putem

Žepče

Foto: Realizovan projekat izrade i uređenja dječijeg igrališta ispred zgrade PSC Libertas

Objavljeno

-

Realizacijom projekta „Vratimo osmijeh„ koji je podržalo Ministarstvo za rad, socijalnu politiku i izbjeglice Zeničko-dobojskog kantona, Udruga za održiv razvoj uspješno je okončala realizaciju izrade i uređenja dječijeg igrališta na prostoru PSC Libertas u gradu Žepču.

Uz dobru saradnju sa Udrugom stanara „Libertas Žepče“, stvoreni su preduvjeti za uređenje igrališta, a osiguranjem finansijskih sredstava iz Ministarstva ZDK,  otpočele su planirane projektne aktivnosti koje su, na zadovoljstvo mališana, uspješno okončane.

Predsjednik udruge UzoR Žepče, Dragan Janko, zahvalio se svima koji si pomogli ovoj aktivnosti, a osobito ministru Nurđehanu Šahinoviću koji je prepoznao potrebe ovoga projekta na prostoru općine Žepče, te finansijski podržao ovu aktivnost.

Udruga UzoR u dosadašnjem radu uredila je veliki broj dječijih igrališta, a ovim putem je najavila i nove aktivnosti koje će biti usmjerene na daljnje aktivnosti uređenja prostora za dječiju igru na općini Žepče.

Udruga UzoR Žepče pozva sve donatore koji su se prepoznali u ovim aktivnostima da pomognu u nastavku aktivnosti udruge UzoR pod nazivom „Vratimo osmijeh„.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal