Poveži se putem

Žepče

Foto: SMŠ Žepče obavijena tugom i suzama – Učenici i nastavnici u šoku

Objavljeno

-

Učenici i profesori Srednje mješovite škole Žepče danas su u holu škole napravili kutak sjećanja za bivše školske kolege koji su poginuli u saobraćajnoj nesreći. Upisom u “Knjigu žalosti”, postavljanjem panoa sa fotografijama nastradalih, paljenjem svijeća i postavljanjem cvijeća, učenici, nastavnici i Uprava ove škole odali su počast školskim kolegama Neveni, Oliveru i Moniki.

Prema riječima nastavnika, smrtno stradali učenici su bili odlični, kako u nastavnom dijelu obrazovanja, tako i u vannastavnim aktivnostima.

“Bili su odlični predstavnici naše škole od sportskih takmičenja, humanitarnih akcija, kao i školskih natjecanja. Monika je čak bila nominovana i za učenika generacije. Aktivno se bavila i odbojkom, kako na školskim natjecanjima, tako i u Ženskom odbojkaškom klubu Žepče” – rekli su nam u suzama kolege i nastavnici SMŠ-e Žepče.

Nevena je bila aktivna kao glumica u Dječijem kazalištu “Franjo Kovačević-Francika” u Žepču, kao i volonterka i njegovateljica u žepačkom Crvenom križu.

Oliver je nakon završene srednje škole počeo raditi sa svojim bratom i ocem u obiteljskom poslu koji su vodili.

Svetroje su bili učenici SMŠ Žepče, pa je iz tog razloga i u ovoj školi danas proglašen “Dan žalosti”. Zastava na školi bila je na pola koplja, a učenici druge smjene, po oba plana i programa, u vrijeme sahrane kolega, nisu pohađali redovnu nastavu.

Advertisement

– “Ne znam zasto Vas je Gospodin pozvao k sebi,ali znam da cu se moliti da Vas primi u svoje Kraljevstvo” – u “Knjigu žalosti” je upisao pomoćnik ravnatelja Škole, Ivica Penić.

Uprava škole je obezbijedila i besplatan prijevoz za sve učenike koji su željeli prisustvovati posljednjem ispraćaju.

Prigodnim riječima, Monike su se sjetile njene školske kolege. U nastavku možete pročitati par riječi kojima su se učenici Monikinog IV-b razreda, u ime svih učenika i djelatnika ove škole, sjetili školske kolegice.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal