Poveži se putem

Žepče

Foto: U Žepču održana prezentacija rekreativnih putovanja za penzionere

Objavljeno

-

Udruženje penzionera/umirovljenika Žepče u prepunoj Gradskoj kavani u Žepču jučer je za sve svoje članove održalo prezentaciju rekreativnih sadržaja za narednu godinu.

Udruženje penzionera / umirovljenika Žepče u saradnji sa turističkim agencijama predstavilo je svojim članovima ponude, koje su već prerasle u projekte, u kojima po povoljnim cijenama mogu ljetovati u Albaniji, kao i putovati na atraktivne izlete u zemlji i inostranstvu.

Data im je mogućnost odgođenog plaćanja na 4 rate.

Sve prisutne, na početku prezentacije, u ime domaćina, pozdravio je Vlado Marković, predsjednik Skupštine Udruženja penzionera/ umirovljenika Žepče, nakon čega je mikrofon prepustio prezentatorima.

Gosti iz agencija pohvalili su rad žepačkog udruženja, te se zahvalili na dosadašnjoj dobroj saradnji i organizovanosti kada su u pitanju putovanja, nakon čega su prisutnim putem video projekcije predstavili destinacije koje su u ponudi za narednu godinu.

“Za sve dodatne informacije svojim članovima svakodnevno stojimo na raspolaganju“, poručili su iz Udruženja penzionera/ umirovljenika Žepče.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal