Poveži se putem

Žepče

Foto: U Žepču upriličena “Večer gospodarstvenika općine Žepče”

Objavljeno

-

U srijedu, 12.10.2022. godine upriličena je “Večer gospodarstvenika općine Žepče” koja je organizirana po prvi puta u povodu obilježavanja Dana općine Žepče sa željom da postane tradicionalni susret gospodarstvenika naše općine.

Domaćin susreta bio je općinski načelnik Mato Zovko.


Ovom događaju odazvalo se sedamdeset gospodarstvenika s područja općine Žepče. Na samom početku nazočne je pozdravila direktorica Razvojne agencije Žepče Branka Janko.


„ Svrha ovog događaja jeste da se međusobno bolje upoznamo, razmijenimo mišljenja, u interesu svih nas i cijele lokalne zajednice“, istaknula je između ostalog direktorica Janko i podsjetila na aktivnosti koje se realiziraju s privatnim sektorom kroz javno privatni dijalog, rad Lokalnog ekonomskog foruma, organiziranje Gospodarskog foruma koji se bavi aktualnim pitanjima koja se izravno tiču gospodarstva.

Domaćin susreta bio je općinski načelnik Mato Zovko, a Večer gospodarstvenika je u Programu svečanog obilježavanja Dana općine Žepče što govori o važnosti ovog događaja.


„Bila mi je želja da na jednom mjestu okupimo gospodarstvenike s većim brojem uposlenika i prometom, oko sedamdeset naših poslodavaca. Ovo je večer prije svega druženja, razgovora, razmjene informacija. Ovo je prigoda da se našim gospodarstvenicima kao općinski načelnik zahvalim za svako sačuvano radno mjesto, za svako otvoreno radno mjesto. Da im se zahvalim na svemu što rade na polju gospodarstva, što zapošljavaju i na neki način ostavljaju naše ljude na ovim prostorima. Nastojat ćemo da i u budućem periodu nastaviti s ovakvim aktivnostima, da okupimo žepačke gospodarstvenike na jednom mjestu, da se družimo i da razgovaramo o gospodarstvu koje je baza za sve. Ako imate razvijeno gospodarstvo imate preduvjete za nadogradnju svih ostalih segmenata života, tako je na nivou cijele države a tako je i na nivou naše općine istaknuo je načelnik Zovko.

Advertisement

Pomoćnik općinskog načelnika Službe za gospodarstvo Namik Malićbegović kroz prezentaciju predstavio je sliku gospodarstva, aktivnosti i projekte u općini Žepče.

Općina Žepče

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal