Poveži se putem

Žepče

Istraživanje o negativnim efektima na poslovanje MSP sektora u općini Žepče uzrokovanim pandemijom

Objavljeno

-

||||

Razvojna agencija provodi istraživanje o negativnim efektima na poslovanje MSP sektora u Općini Žepče uzrokovanim pandemijom korona virusa. Ova anketa je namijenjena svim poduzetnicima/ama i vlasnicima/ama mikro, malih srednjih preduzeća u općini Žepče, bez obzira na djelatnost.

Cilj istraživanja je prikupljanje podataka koji su neophodni za kreiranje mjera i intervencija kako lokalnog, tako i viših razina vlasti te adekvatnije usmjeravanje sredstava stranih donatora u BiH.

Razvojna agencija Žepče će na osnovu rezultata istraživanja nastojati poduzeti mjere podrške, te će nadležnim institucijama i donatorima ukazati na razmjere negativnog uticaja korona virusa na poslovanje privatnog sektora u općini Žepče, kako bi se uvele konkretne mjere pomoći.

Za popunjavanje upitnika potrebno je manje od 5 minuta a informacije koje date biti će ključne za interveniranje u gospodarstvu.

Molimo da odvojite nekoliko minuta za odgovore koji su nam neophodni u daljem radu i pronalasku načina podrške MSP sektoru u vremenu krize.

Linkovi na za upitnike:

Advertisement
Upitnik za MSP
Upitnik za obrte
Nastavi čitati
Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal