Poveži se putem

Žepče

Iva Augustinović: Hvala svim mojim Žepčankama i Žepčacima na ogromnoj podršci

Objavljeno

-

Nakon odličnog nastupa u finalnoj emisiji hrvatskog Supertalenta koji je emitovan na Novoj TV HR, a koji ste mogli uživo pratiti sinoć na našoj facebook stranici, Iva Augustinović nije krila oduševljenje u kratkom razgovoru koji smo obavili sa njom.

Podjećamo, Žepčanka Iva Augustinović, nakon direktnog plasmana u finale SHOW-a, sinoć je izvela rock operu “Ave Maria” za koju je dobila odlične komentare stručnog žirija, ali zahvaljujući glasovima gledatelja osvojila tek 11. mjesto.

-“Ovom prilikom želim da se zahvalim svima koji su bili uz mene, a posebno mojim dragim Žepčankama i Žepčacima koji su mi svo vrijeme davali nesebičnu podršku. Nisam razočarana, naprotiv. Ostvarila sam mnoge kontakte i mislim da je ovo dobar početak jedne uspješne karijere. Naravno, sve sam ostvarila uz ogromnu podršku svih vas.
Najvažnije je da sam svoj nastup uradila onako kako sam najbolje mogla.
Ovo je show, to je svima jasno. Uvjerena sam da je žiri glasao da bih pobijedila, ali ipak je publika, i to samo iz Hrvatske, odlučila pobjednika kojem ovom prilikom čestitam na pobjedi.
Ja sam presretna i prezadovoljna svime što sam uradila i postigla u ovom natjecanju i to će mi biti samo odskočna daska za buduće projekte i aktivnosti.
Još jednom moram da se zahvalim svima vama koji ste bili uz mene, navijali, davali mi veliku podršku od samog početka natjecanja.” – prokomentarisala je za čitatelje portala Zepce.Ba svoje nastupe na ovogodišnjem hrvatskom Supertalentu Iva Augustinović.

Ovom prilikom u ime redakcije i svih čitatelja portala Zepce.ba čestitamo našoj Ivi na odličnom uspjehu i poručujemo da je ona za sve nas pobjednik ovog SHOW-a.

Radujemo se budućim izvedbama i nastupima koje ćemo i dalje pratiti putem našeg portala.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal