Poveži se putem

Zenica

Javni poziv za sudjelovanje u programu podrške razvoja poduzeća

Objavljeno

-

Razvojna agencija Žepče i partnerske organizacije okupljene u Lokalnom partnerstvu za zapošljavanje ZDK pozivaju sve zainteresirane osobe koje žele pokrenuti vlastiti posao da se prijave za sudjelovanje u programu podrške razvoju malih poduzeća.

Program podrške realiziraju partneri u okviru projekta „Obuka za poslodavca – T4E“ koji se provodi u okviru projekta „Podrška Europske unije lokalnim partnerstvima za zapošljavanje – Faza II“ koji financira Europska unija a realizira Međunarodna organizacija rada.

TKO SE MOŽE PRIJAVITI

Pravo na sudjelovanje u programu podrške razvoja poslovnih ideja i poduzeća/biznisa, imaju nezaposlene punoljetne osobe sa područja općina Žepče, Usora i grad Zavidovići, prijavljene na evidenciji JU Služba za zapošljavanje Zeničko-dobojskog kantona, koje žele registrirati poduzeće kao osnovnu djelatnost na području navedenih općina/grada.

KADA I KAKO SE PRIJAVITI

Prijave se mogu podnijeti do 03. ožujka/marta 2023. godine, popunjavanjem Obrasca za prijavu koji je dostupan na linku.

Advertisement

Popunjen Obrazac za prijavu je moguće predati:

  • Elektronskim popunjavanjem obrasca na linku i slanjem putem e-maila sa popratnom dokumentacijom na razepce@gmail.com;
  • Osobno u prostorijama Razvojne agencije Žepče;
  • Poštom na adresu: Razvojna agencija Žepče, Ulica Prva bb, 72230 Žepče.

Osobe/ kandidati koje se prijavljuju za sudjelovanje u Programu, uz popunjen prijavni obrazac trebaju dostaviti i Uvjerenje JU Služba za zapošljavanje Zeničko-dobojskog kantona, da se vode na evidenciji nezaposlenih.

Dodatne informacije ovog Javnog poziva se mogu dobiti osobno u Razvojnu agenciju Žepče, putem e-mail adrese razepce@gmail.com ili na telefonski na broj 032/ 880 – 273.

SADRŽAJ PODRŠKE

Kroz program podrške sudionike očekuje:

  • Trodnevna obuka „Pokreni svoj posao“ po metodologiji Međunarodne organizacije rada;
  • Podrška iz oblasti poslovnog planiranja.

Najbolje ocijenjeni poslovni planovi će dobiti:

  • Financijsku podršku u iznosu do maksimalno 6.000,00 KM;
  • Mentorsku podršku prilikom registracije i početka poslovanja;
  • Trodnevnu obuku „Unaprijedi svoj posao“;
  • Poslovno mentorstvo nakon registracije posla.

Kompletan Javni poziv možete pogledati u prilogu javni poziv.

Lokalno partnerstvo za zapošljavanje ZDK je jedno od 20 uspostavljenih u zemlji u okviru LEP II projekta, koji financira Europska unija, a realizira Međunarodna organizacija u BiH, a koji ima za cilj da doprinese poboljšanju prilika zapošljavanja u lokalnim zajednicama dajući podršku razvoju lokalnih partnerstava za zapošljavanje kao partnerski uspostavljenih mehanizama za tržište rada koji osiguravaju pristup formalnom zapošljavanju na lokalnom nivou, unaprjeđuju vještine i stvaraju prilike za zapošljavanje osoba u nepovoljnom položaju na tržištu rada.

Za više informacija o projektu LEP II, posjetite www.partnerstvo.ba i kanale društvenih mreža (InstagramFacebookTwitter i YouTube).

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal