Poveži se putem

Žepče

JP Komunalno: Obavijest o zabrani prodaje nekih roba na Gradskoj tržnici u Žepču

Objavljeno

-

U Subotu 22.10.2016. godine Kantonalna tržna inspekcija je kontrolirala rad Gradske tržnice u Žepču. Tom prilikom je utvrđeno više činjenica koje su u suprotnosti sa važećim propisima:

    – Mliječni i suhomesnati proizvodi se prodaju bez rashladnih vitrina,
    – Na tržnici se prodaju i neprehrambene robe (tehnička i komercijalna roba).

Zbog naprijed navedenog je podnesena prekršajna prijava protiv JP „Komunalno“d.o.o. Žepče i naložena zabrana prodaje navedenih artikala sve dok se ne osiguraju uvjeti za prodaju iste.

Stoga, iz JP Komunalno Žepče obavještavaju sve korisnike Gradske tržnice, prodavce i kupce, da je počev od 01.11.2016. godine na ovoj tržnici zabranjena prodaja mliječnih i suhomesnatih proizvoda, tehničke i komercijalne robe.

JP „Komunalno“ i Općina Žepče će pokušati riješiti problem nabavke rashladnih vitrina u što kraćem roku, nakon čega bi se prodaja mliječnih i suhomesnatih proizvoda odvijala neometano uz upotrebu rashladnih vitrina.

Advertisement

Zabrana prodaje tehničke i komercijalne robe je trajnog karaktera i ova vrsta robe se na Gradskoj tržnici nikada više neće dopustiti.

Prodavači mliječnih i suhomesnatih proizvoda će biti telefonski obaviješteni kada se riješi pitanje nabavke rashladnih vitrina. Sve dok se ne riješi pitanje nabavke rashladnih vitrina, neće biti dopuštena prodaja ove vrste proizvoda.

Aktuelne informacije vezane za naprijed navedeno mogu se dobiti svakim radnim danom od 7,00 do 15,30 sati na telefon 880-127.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal