Poveži se putem

Žepče

Klub spasilaca GSS Žepče: Poziv na Početni tečaj “SAR”

Objavljeno

-

Klub spasilaca GSS Žepče poziva sve članove Kluba spasilaca GSS Žepče, kao i sve one koji to još nisu, a žele biti dio tima za potrage, zaštitu i spašavanje, na POČETNI TEČAJ «SAR» ( SEARCH AND RESCUE-POTRAGA I SPAŠAVANJE) koji će se održati 4., 5., i 6.05.2018. godine na Matinskom visu.

Instruktori na tečaju će biti stručni spasioci iz Saveza gorskih službi spašavanja u BiH.

Na «SAR» tečaju mogu sudjelovati svi zainteresirani, bez ikakvih ograničenja, pa i oni koji nemaju nikakvih predznanja iz ove oblasti. Važno je da su fizički i mentalno zdravi, a potrebna im je samo dobra volja i zainteresiranost za obuku i učenje.

Tečaj počinje u Petak 4.5.2018. godine u 19.00 sati, a traje do nedjelje 6.5. 2018. do 14.00 sati,  prema predviđenom «SAR» programu.
 
Klub spasilaca GSS Žepče je za sve polaznike osigurao besplatan smještaj u planinarskom domu na Matinskom visu, veći dio hrane i pića, instruktore i korištenje opreme i sredstava za potrage i spašavanje.

Polaznici su dužni na vrijeme doći na Matinski vis, surađivati sa instruktorima i slušati njihove upute, imati prikladnu odjeću i obuću za boravak u prirodi, baterijsku svjetiljku, pribor za osobnu higijenu i dio hrane i pića.

Po završetku tečaja, svi uspješni polaznici će dobiti odgovarajući Certifikat o završenoj «SAR» obuci.

Advertisement

Prijave možete izvršiti, i sve dodatne informacije dobiti na tel:
063 544 633- Toni Matijević
063 358 338- Mirko Matijević,
ili na e-mail:  klub.spasilaca @ gmail.com

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal