Poveži se putem

Lokalni izbori 2016

Mato Zovko: Hvala vam na dosadašnjoj podršci!

Objavljeno

-

„Hvala vam za sve ove godine podrške koju ste mi davali. Najvažnije je to da smo mi stvorili, izgradili jednu otvorenu općinu, jednu modernu općinu, koja je poželjna za život i rad, jednu zdravu sredinu u kojoj ima mjesta za sve i za Hrvate i za Bošnjake i za Srbe, a logično je da svu odgovornost, kao najbrojniji narod u Žepču, na sebe preuzimaju Hrvati“, poručio je građanima općine Žepče Mato Zovko, načelnik i kandidat za načelnika Žepča, te dodao: „Podaci s zadnjeg popisa stanovništva pokazuju da nas je ovdje preko 30 000, a što je u usporedbi s prijeratnim popisom daleko veća brojka, ona pokazuje da smo pametno i mudro radili i na gospodarskom i na političkom i svakom drugom dijelu koji je bio potreban za svakog našeg čovjeka ovdje u Žepču.

Mi nismo bistrili visoku politiku nego smo vodili životnu politiku za naše Žepče, tako da smo stvorili modernu i otvorenu lokalnu upravu, sva javna poduzeća, javne ustanove, škole mjesne zajednice civilno društvo, sve uredno funkcionira sve ove godine, prevladali smo bez posljedica ekonomsku krizu i nezapamćenu prirodnu katastrofu 2014. godine. Ono što planiramo raditi u budućnosti, a najvažnije je to da u buduće vrijeme našu industrijsku zonu Polja moramo popuniti poduzećima.

Jako je bitno donijeti odluke i planove za novo Žepče, jer moramo konačno početi graditi i novo Žepče u žepačkom polju. Najveća nagrada za čitav naš dosadašnji rad je vaša podrška koju očekujemo na listopadskim izborima, kako bi pobijedili i da s Božjom pomoću nastavimo još jače raditi i graditi za naše Žepče“, zaključio je aktualni načelnik Mato Zovko.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal