Poveži se putem

ZDK

MUP ZDK: U Žepču iz automobila ukraden novac

Objavljeno

-

Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u četiri slučaja, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Evidentirano je šest krivičnih djela koja su izvršena na području: Policijske uprave I u Zenici (1), Policijske uprave II u Visokom (1), Policijske uprave III u Zavidovićima (1), Policijske uprave IV u Tešnju (1), Policijske uprave V u Olovu (1) i Policijske uprave Žepče (1).
Zenica

Dana 28.09.2015. godine, oko 23,45 sati, u ulici Crkvice, strane NN lica izvršen je fizički napad na Š.F. iz Zenice, koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I.
Visoko

Dana 28/29.09.2015. godine, u mjestu Donje Moštre, izvršena je teška krađa u kuću, vlasništvo S.S., iz koje je otuđen aparat za varenje. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Visoko.
Zavidovići

Dana 28/29.09.2015. godine, u ulici Gazi Husrev-begova, izvršena je teška krađa u stomatološku ordinaciju, vlasništvo B.Z., iz koje je otuđena određena količina novca. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići.
Usora

Advertisement

Dana 28.09.2015. godine, u mjestu Žabljak, izvršena je teška krađa u kuću, vlasništvo P.I., iz koje je otuđena određena količina novca. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Usora.
Olovo

Dana 28/29.09.2015. godine, u mjestu Dugo Selo, izvršena je teška krađa u trgovinu „Zaik“, iz koje je otuđena određena količina cigareta. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Olovo.

Žepče

Dana 29.09.2015. godine, u ulici Prva, izvršena je krađa određene količine novca iz putničkog motornog vozila marke „BMW“, registarskih oznaka E78-A-086, vlasništvo J.S. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Žepče.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA
Zenica

Dana 29.09.2015. godine, u krugu firme „ArcelorMittal“ d.o.o. Zenica, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali radna mašina viljuškar marke „Litostroj“, kojim je upravljao H.I. iz Zenice, i pješak K.M. iz Livna, koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I.

Maglaj

Advertisement

Dana 29.09.2015. godine, na putu M-17 u mjestu Liješnica, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem s kolovoza putničkog motornog vozila marke „VW-Golf“, registarskih oznaka M47-O-174, kojim je upravljao H.E. iz Maglaja, koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

Dogodilo se još osam saobraćajnih nezgoda, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.

Copyright © 2002 - 2022 Zepce.ba portal