Poveži se putem

Žepče

Načelnik Općine Žepče Mato Zovko posjetio Općinu Vareš i uručio skromnu donaciju

Objavljeno

-

U četvrtak, 05.11.2015. godine, u radnoj posjeti općinskom načelniku Vareš bio je načelnik Općine Žepče Mato Zovko. U razgovoru sa načelnikom općine Avdijom Kovačević i predsjedavajućim Općinskog vijeća Zdravkom Marošević, načelnik Općine Žepče upoznat je sa alarmantnom situacijom u toj općini. Zovko je uručio skromnu donaciju u uredskom materijalu Općini Vareš kako bi ista mogla funkcionisati do deblokade računa.

„Iako sam putem medija upoznat sa stanjem, odlučio sam osobno doći i vidjeti sa kakvim problemima se susreće vaša Općina, i naravno u skladu sa svojim mogućnostima pomoći koliko je to moguće. Ova skromna donacija u uredskom materijalu je samo mali znak da niste zaboravljeni, a mi ćemo i dalje pomagati kao što smo to i do sada činili sa naše strane i u skladu sa mogućnostima“, rekao je Zovko.

Razmijenjena su mišljenja i razgovarano je o aktualnoj problematici kada je stanje u Varešu u pitanju.

„Ova donacija je samo mali znak pažnje svima onima koji žele raditi, jer znam u kakvoj situaciji je Općina Vareš. Blizak sam sa svim ovim ljudima, sa svim stanovnicima i imam osjećajnost za vaše probleme. Uvijek se može iznaći mogućnost da se pomogne svima kojima je pomoć potrebna. U ovakvim vremenima treba bit blizak čovjeku, ustanovi i organizaciji da bi se problem u potpunosti sagledao. Drago mi je da sam imao mogućnost sagledati vaše probleme i usporediti ih sa problemima sa kojima se svi mi susrećemo u našem radu“ , rekao je načelnik Zovko.

Načelnik Vareš Zdravko Marošević zahvalio se gospodinu Zovki na uručenoj donaciji i izrazio nadu da će ovakvih posjeta bit manje, jer bi napokon i ta općina trebala krenuti uzlaznom putanjom.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal