Poveži se putem

ZDK

Nove saobraćajne nesreće – Ima mrtvih i povrijeđenih

Objavljeno

-

U saobraćajnoj nezgodi koja se jutros dogodila na magistralnom putu M-17 u mjestu Poljice kod Maglaja jedno lice je smrtno stradalo. Saobraćajna nezgoda se dogodila jutros u 05,20 sati kada je putničko motorno vozilo marke ”Opel Astra” kojim je upravljao O.M. iz Mostara sletjelo s kolovoza.

Tom prilikom lice O.M. zadobilo je teške tjelesne povrede usljed kojih je i preminulo.

Na magistralnom putu M-17 Žepče-Zenica, u mjestu Postojna, u 8:55 sati došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su povrijeđene četiri osobe, navode iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.
Do nesreće je došlo kada su se sudarili automobil marke Peugeot kojim je upravljala državljanka Mađarske inicijala C. J. (1959.) i teretno vozilo Fiat kojim je upravljao državljanin Bosne i Hercegovine inicijala D. M. (1966.) iz Kupresa.

Povrijeđeni su prevezeni u Kantonalnu bolnicu Zenica gdje im se ukazuje ljekarska pomoć.

Na dionici regionalnog puta R-465 Zavidovići-Maglaj u mjestu Omerdino Polje došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj ima povrijeđenih osoba.
Kako su nam kazali iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničkog-dobojskog kantona, do saobraćajne nesreće došlo je u 7:30 sati.

U saobraćajnoj nesreći povrijeđena je jedna osoba inicijala M.M. iz Maglaja koja je upravljala putničkim vozilom koja se sudarilo sa autobusom kojim je upravljao M.J. iz Zavidovića.

Advertisement

Iz BIHAMK-a navode kako je zbog saobraćajne nesreće bio obustavljen saobraćaj na dionici regionalnog puta R-465 Zavidovići-Maglaj.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal