Poveži se putem

Kultura

Od 1. juna do 6. jula manifestacija “Žepačko ljeto” – Pogledajte raspored dešavanja

Objavljeno

-

Organizator najveće i najmasovnije kulturno zabavne manifestacije u našem gradu JU „Dom kulture“ Žepče od 1. juna do 6. jula će kroz čak sedam različitih manifestacija svim posjetiteljima ponuditi zanimljive sadržaje u kojima će sve generacije pronaći nešto za sebe.

“Žepačko ljeto 2018.” u petak 1. juna otvara manifestacija Književna večer s Brankicom Damjanović. Druženje s beogradskom književnicom bit će upriličeno u Caffe baru Centar u Libertasu s početkom u 18:00 sati, a već naredne srijede, 7. juna u galeriji Ljerke Njerš u Žepču, kroz izložbu radova pod nazivom Naš čarobni svijet, predstavit će nam se štićenici Centra za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama u Žepču.

Od ove godine organizatori su pripremili i nekoliko noviteta koji će obradovati one najmlađe i najslađe naše sugrađane, kao što su utrka beba u puzanju, ali i vile koje vam čitaju priču. Posjetitelji će imati priliku izraziti i svoju kreativnost kroz mnogobrojne radionice i uživati u cjelodnevnoj manifestaciji posvećenoj djeci svih uzrasta pod nazivom Žepče djeci, i to sve u nedjelju 10. juna u parku na platou Doma kulture u Žepču.

Već ustaljeni datum 13. juna rezervisan je za “Žepački pleter”, večer izvorne glazbe žepačkog kraja koja je po najavama organizatora okupila eminentna imena izvorne glazbe, Braću Begić, kao i domaće izvođače i kulturno-umjetnička društva.

Nastavak Žepačkog ljeta je u utorak 19. juna koncertom “Sevdah se vraća u grad”.

Advertisement

Od 22. do 24. juna u Lovačkom domu u Ravnoj rijeci u Gornjoj Papratnici bit će upriličena 3. Likovna kolonija „Ismet Čahtarević – Žepče 2018“ koja nosi naziv po istaknutom žepačkom umjetniku Ismetu Čahtareviću.

Kao nezaboravni ljetni poklon svim Žepčankama i Žepčacima, JU „Dom kulture“ Žepče kroz „Žepačko ljeto 2018“ priprema za vas jedinstven i odličan provod uz 18. Međunarodni rock festival i veliki rock spektakl, koncert sarajevske rock grupe Zabranjeno pušenje.

Inače, cilj „Žepačkog ljeta“ je pružiti niz kvalitetnih i edukativnih sadržaja, kako žepačkoj publici, tako i svim gostima, uz uvijek prisutni akcent ka mladim ljudima, koje Dom kulture nastoji približiti svim događajima kao aktivnim sudionicima istih.

“Ove godine pripremili smo niz noviteta i organizirali veliki broj događaja sve u cilju da svi naši posjetitelji mogu odabrati nešto za sebe. Budite nam dragi gosti!

Vidimo se na „Žepačkom ljetu 2018“, poručili su organizatori.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal