Poveži se putem

Sport

Održana tradicionalna kros utrka „Trčanjem do zdravlja“

Objavljeno

-

11.10.2022. godine s početkom u 10 sati održana je Kros utrka učenica i učenika osnovnih i srednjih škola općine Žepče pod nazivom “Trčanjem do zdravlja“. Već tradicionalna utrka je održana u sklopu obilježavanja 14. listopada, Dana općine Žepče u organizaciji Udruge pedagoga tjelesne i zdravstvene kulture.

Svečano otvorenje utrke upriličeno je ispred sportske dvorane SMŠ Žepče. Kros je održan pod pokroviteljstvom Općine Žepče.

Pomoćnik općinskog načelnika Službe za opću upravu i društvene djelatnosti Ilija Barešić je pozdravio sve prisutne u ime Općine Žepče, Službe za opću upravu i društvene djelatnosti  svoje osobno ime. Zahvalio je učenicima na velikom odzivu, ali i njihovim pofesorima, ravnateljima i svima koji su dio ovog događaja. U svome obraćanju učenicima, poručio je da nije važno tko će pobijediti jer su već svi sudionici pobjednici samim time što su se odvažili trčati ovu utrku. Naveo kako je osnovni cilj utrke promovirati zdrave navike, ali i potaknuti međusobno upoznavanje i druženje sudionika.

Na utrci je sudjelovalo oko 350 učenica i učenika osnovnih i srednjih škola.

Na utrci su sudjelovali učenici i učenice iz pet osnovnih i tri srednje škole sa prostora općine Žepče. Natjecanje je organizirano u četiri različite kategorije: učenice osnovnih škola, učenici osnovnih škola, učenice srednjih škola i učenici srednjih škola.

Rezultati natjecanja po kategorijama su:

Advertisement

Učenice osnovnih škola
1. Ivona Jakić, 2. Petra Šupuković, 3. Martina Martinović

Učenici osnovnih škola
1. Matej Mostarac, 2. Adin Pehlivanović, 3. Harun Kendić

Učenice srednjih škola:
1. Amina Duvnjak, 2. Ilda Mehić, 3. Anđela Dunđer

Učenici srednjih škola
1. Jadran Dragić, 2. Ilijan Filipović, 3. Kristijan Abramušić

Općina Žepče

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal