Poveži se putem

Žepče

Općina Žepče: Održan sastanak s članovima Judo kluba „Mahnjača“ Žepče

Objavljeno

-

||||

Općinski načelnik Mato Zovko je 06.10.2021. godine održao sastanak s članovima Judo kluba „Mahnjača“ Žepče.

Na sastanku su bili prisutni: predsjednik i trener Judo kluba „Mahnjača“ Nudžejm Tabaković, također trener Nazim Maličbegović, te pomoćnici općinskog načelnika Ilija Barešić i Namik Maličbegović.

Predsjednik kluba prezentirao je evidentne probleme koje je klub imao u proteklom periodu, tačnije prije 4 godine, te je bio gotovo pred gašenjem, ali trudom svih članova klub je ponovno pokrenut i započeo je sa svojim svakodnevnim aktivnostima.

Džudo klub trenutno u svom sastavu broji ukupno 45 članova. U protekle 4 godine od kako je ponovno pokrenut, članovi kluba su osvojili 20 medalja na svim natjecateljskim razinama.

Trener i predsjednik kluba je zamolio načelnika da pomogne u nabavci sportske opreme i strunjača kako bi se poboljšali uvjeti u kojima članovi kluba treniraju, te se zahvalio na svakoj dosadašnjoj pomoći i saradnji.

Članovi kluba su iskazali zadovoljstvo upriličenim sastankom, te konstatirali činjenicu da će Judo klub „Mahnjača“ 2023. godine napuniti 50 godina postojanja i rada.

Advertisement

Općinski načelnik je iskazao zahvalnost članovima kluba zbog odgajanja i usavršavanja omladine, promocije sporta u općini Žepče, te obećao podršku u radu Judo kluba i pomoć u nabavci strunjača i sportske opreme.

Načelnik je zaželio sreću svim članovima kluba u budućim natjecanjima.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal