Poveži se putem

Žepče

Potpisan ugovor o uređenju vanjske površine oko zgrade nove Osnovne škole Žepče

Objavljeno

-

Općinski načelnik Mato Zovko i direktor poduzeća Ćoruša d.o.o. Žepče, Ivica Ćoruša su potpisali ugovor o izvođenju radova na „Infrastrukturi za novu OŠ Žepče“, čime su započeli vanjski radovi oko zgrade nove Osnovne škole u Žepču.

  Glavni fokus prve faze radova na uređenju vanjske površine je prva faza izgradnje parkinga, izgradnja sustava odvodnje oborinskih voda, te fekalne kanalizacije koja će služiti novoj osnovnoj školi i dijelu novog Žepča. Ovim radovima će biti obuhvaćena i izgradnja pješačkih staza i prostranih zelenih površina za novu Osnovnu školu, koje će nakon nastavnih aktivnosti biti mjesto za igru, druženje i rekreativne aktivnosti učenika. Prva faza vanjskih radova će biti završena kroz naredna dva mjeseca.

  Za realizaciju ovog projekta sredstva u iznosu od 220.120,87 KM je osiguralo Federalno ministarstvo financija.

  Fasada i termoizolacija objekta su pri kraju, izvode se i radovi na produženju mreže gradskog toplovoda kako bi se omogućilo priključenje novog objekta na gradsko grijanje.

  Dok se vanjski radovi odvijaju, unutarnji radovi se također privode kraju. U završnoj fazi je unutarnje uređenje objekta, koje će stvoriti inspirativan prostor za učenje i razvoj budućih generacija.

  Općina Žepče

  Advertisement

  Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal