Poveži se putem

Žepče

Predsjednik MZ Begov Han u posjeti kod načelnika Općine Žepče

Objavljeno

-

Općinski načelnik Mato Zovko jučer je u posjet primio predsjednika MZ Begov Han, Selvera Jusufović. Na početku razgovora predsjednik Mjesne zajednice Begov Han se zahvalio na velikoj podršci ovoj mjesnoj zajednici od strane Općine Žepče i projektima koji su realizirani u protekloj godini.

Projekti su brojni a neki od njih su: rješenje problema vodoopskrbe, izgradnja lokalnih puteva, organiziranje prikupljanja i odvoza smeća, rješavanje pitanja kanalizacije, održavanje zimskih puteva, te održavanje makadamskih puteva.

Općinski načelnik Mato Zovko je obećao nastavak realizacije započetih, ali i novih projekata u tekućoj godini u ovoj mjesnoj zajednici. Također je naglasio kako su u proračunu planirana i odobrena sredstva za opremanje sportske dvorane u Begovom Hanu, zatim nova linija javne rasvjete, kao i obnavljanje postojeće rasvjete u spomenutoj mjesnoj zajednici, te proširenje i asfaltiranje putne infrastrukture.

Načelnik Zovko je izrazio zadovoljstvo ostvarenim ciljevima, ali i naglasio kako će se i u narednom razdoblju raditi na ostvarenju što više važnih projekata.

Sastanku su također prisustvovali Ilija Barešić, pomoćnik općinskog načelnika pri Službi za opću upravu i društvene djelatnosti, i Muhamed Jusufović, predsjedavajući Općinskog vijeća Žepče.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal