Poveži se putem

Žepče

Predstavnici OO Crveni križ Žepče i Mladih CK Žepče posjetili grob volonterke Nevene Mijić

Objavljeno

-

U povodu prve godišnjice prerane smrti naše sugrađanke, volonterke i njegovateljice Crvenog križa Žepče, kao i istaknute glumice žepačkog pozorišta, Mladi Crvenog križa Žepče i predtsvnici Općinske organizacije Crvenog križa Žepče danas su posjetili posljednje počivalište Nevene Mijić.

Nakon što su položili vijence i cvijeće na pravoslavnom groblju u Bistrici kod Žepča, na grobu kolegice i prijateljice Nevene, predstavnici pomenutih organizacija su posjetili i njene roditelje.

Kako su nam rekli iz ovih organizacija, oni nikada ne zaboravljaju svoje volontere, a Nevena će zauvijek živjeti u njihovim srcima.

-“Draga naša Nevena, tvoj život je i dalje prisutan u nama. Sada kada tugujemo, i dalje budi tako dobra na nekom drugom mjestu.
Anđeli neka te čuvaju! I čuvat će te. Zauvijek. Hvala ti na svemu što si učinila za nas!” – današnja je poruka članova Crvenog križa Žepče.

Pored predtavnika Crenog križa Žepče, brojni prijatelji, školske kolege i ostali sugrađani, danas su posjetili posljednja počivališta mlade Nevene, kao i njenih prijatelja Monike Antoloić i Olivera Hrkača. 

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal