Poveži se putem

Žepče

Predstavnici SMŠ Žepče u radnom posjetu kod Općinskog načelnika

Objavljeno

-

Općinski načelnik Mato Zovko je održao sastanak s direktorom Srednje mješovite škole Žepče Adilom Gačićem i prvim pomoćnikom Ivicom Penić. Sastanku je prisustvovao i Ilija Barešić, pomoćnik općinskog načelnika Službe za opću upravu i društvene djelatnosti, u čijoj je nadležnosti djelatnost osnovnog i srednjoškolskog obrazovanja za općinu Žepče.

Direktor i pomoćnik ravnatelja su se zahvalili na prijemu i dosadašnjoj saradnji, kao i na administrativnoj podršci, te donošenju „Pravilnika o zapošljavanju u osnovnim i srednjim školama čiji je osnivač Općina Žepče“ kojim su doneseni jedinstveni kriteriji za zapošljavanje nastavnika i stručnih saradnika u školama na području općine.

Na sastanku se razgovaralo o uvjetima rada škole i odvijanju nastavnog procesa. Općinski načelnik je pohvalio timski rad Uprave i menadžmenta koji zajednički djeluju i osiguravaju što bolje uvjete za školovanje i izvođenje prakse za brojna zanimanja koje ova škola svake godine upisuje.

S ciljem osiguranja što boljih uvjeta za praksu učenika, ovom prilikom je dogovoreno osiguranje sredstava u Proračunu Općine Žepče za nabavku automobila za potrebe autoškole SMŠ koje će služiti za obuku učenicima koji se obrazuju za zanimanje vozač motornih vozila.

Na sastanku se razgovaralo i o rješavanju parking mjesta i garaža za potrebe škole koje će se rješavati nakon početka izgradnje zgrade Općinskog suda koja se gradi do objekta SMŠ.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal