Poveži se putem

Žepče

Predstavnici Streljačkog kluba osoba sa invaliditetom XP Žepče u posjeti načelniku Zovki

Objavljeno

-

U ponedjeljak 23.04.2018. godine, načelnik Općine Žepče Mato Zovko u posjet je primio predstavnike Streljačkog kluba osoba sa invaliditetom XP Žepče. Ispred kluba su prisustvovali Anton Ivan Širić, predsjednik kluba i član Izvršnog odbora i Novak Todorović, član Upravnog odbora Streljačkog saveza Bosne i Hercegovine i član Skupštine Streljačkog kluba osoba sa invaliditetom XP Žepče.

Streljački klub osoba sa invaliditetom XP Žepče je nova članica Sportskog saveza općine Žepče i Streljačkog saveza Federacije Bosne i Hecegovine. Streljački klub osoba sa invaliditetom XP Žepče je imao značajnu ulogu u samom osnivanju Streljačkog saveza FBiH.

Predstavnici Streljačkog kluba osoba sa invaliditetom XP Žepče su načelniku predstavili svoj program rada za tekuću godinu, te pojasnili svoju ulogu u Streljačkom savezu FBiH, kao i pravila ligaškog i turnirskog natjecanja u streljaštvu. Naveli su mogućnost organiziranja streljačkih sekcija u Žepču za sve uzraste, ukoliko bude zainteresiranih.

Općinski načelnik se zahvalio predstavnicima žepačkog streljačkog kluba što su bili ključni sudionici pri osnivanju Streljačkog saveza FBiH, poželio im što više uspjeha u budućim natjecanjima, te obećao pomoć za nabavku osnovne opreme potrebne za neometan rad i funkcioniranje kluba.

Sastanku je prisustvovao i pomoćnik općinskog načelnika pri Službi za opću upravu i društvene djelatnosti, Ilija Barešić.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal