Poveži se putem

Žepče

Predstavnici Udruženja penzionera/umirovljenika posjetili načelnika Zovku

Objavljeno

-

Općinski načelnik Mato Zovko u najavljeni radni, prijateljski, posjet, primio je predstavnike Udruženja umirovljenika/penzionera Žepče. Sastanku je prisustvovalo novoizabrano predsjedništvo Udruženja: Vlado Marković, predsjednik Izvršnog odbora, Ramiz Derlić, predsjednik Skupštine i Đonlo Pašić, predsjednik Nadzornog odbora Udruženja.

Udruženje umirovljenika/ penzionera Žepče je najbrojnije udruženje sa sjedištem u općini Žepče i trenutno broji 2238 članova.

Predstavnici Udruge su izvijestili načelnika o radu i rezultatima u prethodnoj godini, te su predstavili program rada i djelovanja za 2018.godinu. Kao važnu aktivnost naveli su obavljanje kućnih posjeta i brojne druge angažmane kojima šire svoju mrežu i broj članova. Udruženje je već u 2018. godini privuklo novih 38 članova. Predstavnici su se također zahvalili na srdačnom prijemu kao i na dosadašnjoj saradnji sa načelnikom Zovkom i općinskom administracijom.

Općinski načelnik je pohvalio Udrugu kao najbolje organiziranu i najbrojniju na području općine Žepče. Udruženju je poželio što više uspjeha u budućem radu, te obećao podršku za realizaciju novih programa i projekata.

Sastanku je također prisustovao gospodin Ilija Barešić, pomoćnik općinskog načelnika pri Službi za opću upravu i društvene djelatnosti.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal